20.09.2018

CapitalatWork steunt Belgisch Hockeykampioen

CapitalatWork Foyer Group is de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van KHC Dragons voor het seizoen 2018-2019. Het logo van vermogensbeheerder CapitalatWork zal te zien zijn op de wedstrijdkledij van Heren 1, Dames 1 en de jeugdploegen.

Sinds 1 september is vermogensbeheerder CapitalatWork de officiële hoofd- en shirtsponsor van de KHC Dragons uit Brasschaat. Op 16 september werd de sponsorovereenkomst officieel afgetrapt door Maarten Rooijakkers (General Manager CapitalatWork Foyer Group) en Hans Borstlap (Voorzitter KHC Dragons) in de marge van de wedstrijd Dragons Heren 1 – Braxgata Heren 1. De Dragons Heren 1 scoorden 5 – 2 tegen Braxgata.

Maarten Rooijakkers, General Manager CapitalatWork Foyer Group: “Bij CapitalatWork geloven wij dat gedreven coaching en een sterke vertrouwensband uw vermogen doen groeien. Onze visie sluit perfect aan bij die van KHC Dragons. Ook zij zetten de beste coaching in om als individu én als team ver boven hun eigen vermogen te stijgen. Om dit te realiseren is vertrouwen essentieel. Wij zijn heel blij met het vertrouwen van KHC Dragons in CapitalatWork.”

KHC Dragons heeft de voorbije seizoenen bewezen dat ze tot de Europese top in het hockey behoren. De Heren 1 ploeg werd dit jaar voor de vierde keer op rij Belgisch kampioen. Dit bevorderde de zoektocht naar een nieuwe shirt-sponsor voor het seizoen 2018-2019. De sponsorovereenkomst zal CapitalatWork meer naamsbekendheid bezorgen, en hun visie sluit perfect aan bij de ambitie van KHC Dragons.

Voorzitter KHC Dragons Hans Borstlap: “De slogan van CapitalatWork sluit mooi aan bij onze eigen visie: Een goede coach doet je vermogen groeien. Inderdaad, zonder de juiste coaching kan geen enkel team de absolute top bereiken. Een coach haalt het allerbeste uit de individuele spelers, laat ze groeien en zorgt ervoor dat het team boven haar eigen vermogen presteert. Dankzij de steun van CapitalatWork kunnen onze teams blijven groeien.”

CapitalatWork is trots dat zij dankzij deze samenwerking veelbelovende en gemotiveerde sporters kan steunen in hun groei naar de absolute top. Als vermogensbeheerder kent CapitalatWork het belang van een goede coaching voor hun klanten, net zoals KHC Dragons de beste coaching voorziet voor hun teams.