09.04.2019

Short Duration Fonds van CapitalatWork wint Lipper Fund Awards.

CapitalatWork Foyer Group is bekroond met twee Lipper Fund Awards voor het Short Duration Fonds in de categorie Europese korte termijn obligaties.

Het Short Duration at Work fonds heeft EUR 206,5 miljoen onder beheer en behaalde in Nederland de beste resultaten in de categorie Europese korte termijn obligaties over een periode van 3 en 5 jaar. Het fonds bestaat sinds 2007 en heeft het volgende trackrecord:

● Actuarieel rendement 3 jaar: 0,19%
● Actuarieel rendement 5 jaar: 0,73%
● Actuarieel rendement sinds lancering: 1,85%
● Morning Star rating: ****

Philippe Degrange, fondsbeheerder Short Duration at Work :

“Wij zijn zeer tevreden met de erkenning van Refinitiv voor het Short Duration Fonds. In ons fonds hanteren wij een consistente strategie op basis van waardebeleggen en vrije kasstromen. Wij selecteren geldmarktinstrumenten en obligaties in het belang van onze klanten.”

Over Lipper Fund Awards

De Lipper Fund Awards worden wereldwijd berekend en uitgereikt door het marktdatabedrijf Refinitiv, onderdeel van Thomson Reuters en Blackstone. De prestaties van genomineerde fondsen wordt vergeleken over een periode van 3, 5 of 10 jaar. Er worden zowel individuele als groepsprijzen uitgereikt. Voor meer informatie: Lipperfundawards.com