31.10.2018

Virginie Traisnel wordt Senior Wealth Manager bij CapitalatWork in Oost-Vlaanderen

Vermogensbeheerder CapitalatWork breidt haar team in Oost-Vlaanderen uit met Virginie Traisnel als nieuwe Senior Wealth Manager. Samen met het huidige team is Virginie Traisnel verantwoordelijk voor de commerciële groei van de activiteiten in Oost-Vlaanderen. Met deze aanwerving benadrukt CapitalatWork Foyer Group duidelijk haar ambitie verder te willen groeien op de particuliere en professionele markten in de landen waar ze reeds actief is.

Virginie Traisnel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector opgebouwd dankzij verschillende functies bij KBC Bank & Verzekering. Ze startte haar carrière als beleggingsadviseur en werd later Adjunct-Directeur voor een kantoor in Nieuwpoort. Elf jaar geleden schakelde ze over van de particuliere activiteiten naar Private Banking, waar ze Expert Relatiebeheerder-Prospectie werd in het KBC Private Banking-kantoor in Sint-Niklaas.

Virginie Traisnel: “Dit is een nieuwe wending in mijn carrière. Ik ben erg onder de indruk van de expertise en het uitermate professioneel beheer bij CapitalatWork. De transparantie en onafhankelijkheid van dit huis spraken me erg aan. Ik voel me dan ook vereerd te mogen werken voor een speler die uitsluitend in het belang van de klant handelt. Bij CapitalatWork primeert de vertrouwensrelatie met het cliënteel. Dit vertrouwen wil ik verder versterken samen met het inspirerende team.”

Met haar uitgebreide ervaring en netwerk zal Virginie Traisnel een belangrijke meerwaarde zijn voor de uitbouw van de commerciële activiteiten van CapitalatWork in Oost-Vlaanderen. Het kantoor in Gent telt momenteel 8-tal medewerkers.

Maarten Rooijakkers, Gedelegeerd Bestuurder CapitalatWork: “Wij zijn verheugd om Virginie te mogen verwelkomen in ons team. Haar gedreven persoonlijkheid en expertise in relatiebeheer zullen ongetwijfeld bijdragen aan de groei en ambities van CapitalatWork in Oost-Vlaanderen.”