Wist u dat CapitalatWork u ook informeert via YouTube?

06.02.2019

Wij wensen u beter te informeren. In het kader daarvan zijn wij gestart met korte videoboodschappen. Deze videoboodschappen zullen gaan over ontwikkelingen op de financiële markten, die kunnen gaan over vermogensplanning, vergmogensbeheer in het algemeen.

In deze video geeft Erwin Deseyn, onze Chief Investment Officer, een toelichting op de onderwerpen waar de financiële markten zich vandaag zorgen over maken en onze visie hierop.

Stijgende rentevoeten in de Verenigde Staten, de handelsoorlog met China, Europa geen gunstig investeringsklimaat, de daling van olieprijzen: wat zijn de gevolgen voor de financiële markten? Onze chief investment officer, deelt u zijn analyse.

In onze twee vorige video’s richtte Erwin Deseyn, onze Chief Investment Officer, zich op de vier fenomenen die momenteel zorgen baren bij beleggers en hun gevolgen op de financiële markten. Hij deelt met u zijn 5 conclusies.

Wilt u geen nieuws missen, abonneer u op ons YouTube-kanaal.

Leestips

Bekijk hier alle berichten

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over ons financieel en fiscaal nieuws.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.