Global Perspectives 2022

04.02.2022

De afgelopen twee jaar stonden nagenoeg volledig in het teken van de pandemie terwijl landen en bedrijven hun uiterste best deden om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Tegelijk kenden de beurzen een mooi 2021. Vandaag ziet de situatie er opnieuw anders uit: geopolitieke spanningen tussen Europa en Rusland lopen hoog op, inflatie scheert hoge toppen en centrale banken maken zich op om de rentestimulus langzaam te verwijderen.

In onze webinar laten we twee interessante sprekers aan het woord die hun licht zullen laten schijnen over het afgelopen jaar en wat 2022 ons mogelijks zal brengen:

  • Anouk Lagae is CEO van Accent Jobs sinds oktober 2020. Daarvoor vervulde ze internationale Sales & Marketing rollen bij Coca-Cola en Duvel Moortgat. Ook is ze bestuurder bij Deceuninck.
  • Erwin is Chief Investment Officer van CapitalatWork Foyer Group. Hij is meer dan 22 jaar actief bij CapitalatWork en hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financial markets.

Leestips

Bekijk hier alle berichten

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over ons financieel en fiscaal nieuws.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.