Notarieel jurist Bénédicte Van der Heyde vervoegt CapitalatWork

24.09.2019

Bénédicte Van der Heyde (36 jaar) start als nieuwe Estate Planner bij de vermogensbeheerder en vermogensplanner CapitalatWork Foyer Group. Zij zal haar werkzaamheden spreiden over de regio’s Antwerpen en Brussel.  

Als notarieel jurist en advocaat brengt Van der Heyde meer dan 13 jaar relevante ervaring aan boord bij CapitalatWork. Ze voltooide haar masterstudies Rechten en Notariaat aan de KU Leuven. In 2006 startte ze als advocaat op het departement Vermogensplanning bij Tiberghien Advocaten. In 2011 maakte ze de overstap naar het notariaat, waarna ze als notarieel jurist in verschillende kantoren in en rondom Brussel werkte.

Vincent Lambrecht, Directeur Vermogensplanning bij CapitalatWork: “Bénédicte zal onze klanten bijstaan in de verschillende aspecten van hun vermogensplanning. De vraag naar gespecialiseerd advies op maat van de klant neemt alsmaar toe. Met Bénédicte halen we een enorme expertise in huis op vlak van successieplanning. Zo kunnen wij onze dienstverlening inzake vermogensplanning verder doen groeien.”

Van der Heyde is vast redactielid bij de publicatie “Nieuwsbrief Notariaat” van Wolters Kluwer. Ze heeft ook bijkomende opleidingen gevolgd bij de Solvay Brussels School en de Federatie voor Notarissen.

Leestips

Bekijk hier alle berichten
groepfoto_expert_blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze financiële en fiscale nieuwsberichten.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.