Wim De Hoon: nieuwe Senior Wealth Manager bij CapitalatWork

24.09.2019

Wim De Hoon (36 jaar) versterkt het commerciële team van de vermogensbeheerder CapitalatWork, onderdeel van de Luxemburgse Foyer Group. Hij wordt benoemd tot Senior Wealth Manager voor de regio Antwerpen.

CapitalatWork is sinds 1999 actief in Antwerpen en ziet het potentieel van de regio alleen meer toenemen. Met circa 14 werknemers is het Antwerps kantoor uitgegroeid tot een belangrijk trefpunt voor de klanten uit de regio’s Antwerpen, Kempen en de Nederlandse grensregio. De Hoon zal zich als Senior Wealth Manager toeleggen op het verder uitbouwen van duurzame klantenrelaties.

Maarten Rooijakkers, Gedelegeerd Bestuurder CapitalatWork, blikt vooruit: “Wim heeft veel ervaring en kent de uitdagingen die gepaard gaan met onze business. Dit zal van grote meerwaarde zijn voor ons team en bijgevolg voor de klanten.”

De Hoon stapt over van ING België, waar hij 13 jaar geleden zijn eerste stappen in de financiële sector zette. Sindsdien bekleedde hij verschillende functies binnen de bank, waaronder Manager General Banking voor een 30-tal medewerkers in de regio Brasschaat, Schilde en omstreken. De voorbije twee jaar heeft De Hoon zich als Private Banker bij ING België verder gespecialiseerd in beleggings- en vermogensadvies voor grote particuliere en professionele klanten.

De Hoon is afgestudeerd als Licentiaat Handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen. Daarnaast bezit hij bijkomende diploma’s van European Financial Advisor (European Financial Planning Association), Investment Management en Estate Planning (Private Banking Association Belgium & Febelfin).

Leestips

Bekijk hier alle berichten
groepfoto_expert_blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze financiële en fiscale nieuwsberichten.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.