05.07.2019

CapitalatWork Summer Reading List 2019

Erwin Deseyn, Chief Investment Officer van CapitalatWork, stelt zijn favoriete Summer Readings aan jullie voor. Deze leestips en luistertips zijn absoluut het ontdekken waard voor iedereen die inspiratie en nieuwe inzichten zoekt tijdens de zonnige zomermaanden.

1) Against the Gods (Tegen de Goden) – Peter Bernstein. Dit is een boek vol interessante ideeën over risico: Wanneer kan u maximaal risico nemen? Hoe verschilt risico van volatiliteit?

2) Een kleine geschiedenis van bijna alles – Bill Bryson. Een aanrader voor alle nieuwsgierige karakters die zich afvragen welke kleine theorieën en gebeurtenissen aan de basis liggen van onze wetenschappelijke kennis.

3) 50 things that made the modern economy – Tim Harford (BBC Podcast). Een boeiende podcast over de economische geschiedenis die wordt toegelicht aan de hand van alledaagse voorwerpen.

Summer readings 2019