CapitalatWork Foyer Group verwelkomt met enthousiasme Jean Ceppetelli als nieuwe Chief Operating Officer

22.12.2023

Vermogensbeheerder CapitalatWork Foyer Group kondigt de aanstelling van Jean Ceppetelli als nieuwe Chief Operating Officer (COO) aan. Met Luxemburg als uitvalsbasis zal hij toezicht houden op de operaties in de Benelux. Deze strategische zet markeert een cruciale stap voorwaarts in de groeiplannen van CapitalatWork.

Met een uitgebreide achtergrond in de bankensector brengt Jean Ceppetelli een schat aan ervaring mee naar CapitalatWork. De afgelopen 15 jaar werkte hij bij Société Générale, waar hij recentelijk de positie van Global Head of Banking Operations bekleedde. Zijn diepgaande kennis en vaardigheden maken hem een waardevolle aanwinst voor CapitalatWork.

CapitalatWork bevindt zich in een fase van expansie, gedreven door een vastberaden verlangen om haar invloed en positie als vooraanstaande vermogensbeheerder in de Benelux verder uit te breiden. In zijn nieuwe rol als Chief Operating Officer (COO) zal Jean Ceppetelli een sleutelrol spelen in het verwezenlijken van deze groeiambities.

Maarten Rooijakkers, CEO van CapitalatWork, benadrukt het belang van deze strategische aanwerving: “We zijn verheugd om Jean Ceppetelli te verwelkomen als onze nieuwe COO. Zijn diepgaande expertise en bewezen leiderschap zullen ons onmisbare ondersteuning bieden bij de verdere ontwikkeling van CapitalatWork. Met Jean aan boord zijn we ervan overtuigd dat we onze groeidoelstellingen kunnen realiseren en de dienstverlening aan onze cliënten verder kunnen verbeteren.

Jean Ceppetelli deelt zijn motivatie over zijn toetreding tot het directieteam van Capitalatwork: “Capitalatwork heeft zich bewezen als een dynamisch bedrijf met een indrukwekkende geschiedenis van groei. De ambitie om uit te breiden en de voortdurende inzet voor excellentie in dienstverlening hebben mijn interesse gewekt. Ik ben opgetogen om deel uit te maken van dit team en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s bij te dragen aan het succesverhaal van Capitalatwork.

Leestips

Bekijk hier alle berichten

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze financiële en fiscale nieuwsberichten.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.