Zet
uw vermogen
aan het werk

Ontdek

Uw vermogen laten beheren vergt veel vertrouwen. En dat beseffen wij. Een persoonlijke, transparante vertrouwensband met onze experts is essentieel om uw belangen te dienen. Wij beschermen uw vermogen én zorgen voor waardecreatie, rekening houdend met de ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid. Als onderdeel van de Luxemburgse verzekeringsgroep Foyer zijn wij een solide en onafhankelijke vermogensbeheerder en vermogensplanner.

Recente berichten

Onze sterktes

Persoonlijk
vertrouwen

Wij investeren in een persoonlijke vertrouwensrelatie met u op lange termijn. Het is onze prioriteit om u de beste service en een directe communicatie met onze beleggingsdeskundigen te garanderen.

Onafhankelijk
actief beheer

Wij kiezen voor actief vermogensbeheer. Onze financiële experts volgen de wererldwijde markt op de voet en geven u op elk moment inzicht in uw beleggingsportefeuille. In uw belang stellen wij uw beleggingsportefeuille samen met de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en waardering. Wij maken voor al onze beleggingen zelf onze analyses.

Risicobeheersing

De bescherming van uw vermogen is essentieel. Daarom geven wij u in elke fase, op elk niveau uitgebreid uitleg over de werking van de aandelen- en obligatiemarkten.

waarom capitalatwork?
Steven_low
Ja, wij zijn wat
tegendraads. We zijn
vermogensbeheerders,
geen vermogensjagers.

Vermogensbeheer

Particulier of institutioneel? Wij garanderen een professioneel en transparant beheer van uw vermogensportefeuille. Zo is uw vermogen veilig en creëert het duurzaam meerwaarde. In elke fase bieden onze experts u persoonlijk en discreet advies aan.

Vermogensplanning

Ons team van juristen volgt de juridische, fiscale en erfrechtelijke regelgeving op de voet. Samen met externe adviseurs brengen zij u persoonlijk op de hoogte van juridische en fiscale veranderingen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over ons financieel en fiscaal nieuws.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.