CapitalatWork Luxemburg blijft groeien en stelt Guy Oberweis aan als Senior Wealth Manager

13.12.2023

CapitalatWork versterkt zijn Luxemburgs team met de komst van Guy Oberweis, een ervaren en gepassioneerde private banker.

Guy Oberweis brengt 25 jaar solide ervaring in de Luxemburgse banksector mee naar CapitalatWork, waarvan 10 jaar gewijd aan private banking.

Als gemotiveerde en gepassioneerde private banker heeft Guy Oberweis in de loop van zijn carrière zijn vak volledig onder de knie gekregen. Hij begon zijn carrière bij BCEE (Banque et Caisse d’Epargne de l’Etat), waar hij begon als beleggingsadviseur, voordat hij werd aangesteld als senior client advisor in private banking. Daarna trad hij in dienst bij Banque Internationale Luxembourg (BIL), waar hij achtereenvolgens de functies van senior client advisor, Head of Private Banking Center, Head of Business Owners & UHNWI en client partner bekleedde. In deze functies ontwikkelde hij een gespecialiseerde expertise in vermogensbeheeradvies en ondersteuning voor vermogende en ondernemende cliënten. Hij leidde ook een team van senior private bankers.

Klantenadvies en een persoonlijke aanpak, waar het hele CapitalatWork team zich bijzonder voor inzet, maken dan ook duidelijk deel uit van de professionele filosofie van Guy Oberweis.

Guy Oberweis, Senior Wealth Manager: “CapitalatWork heeft bewezen een vooraanstaande speler te zijn in vermogensbeheer, en ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan hun indrukwekkend groeitraject en het dynamisch team in Luxemburg te vervoegen.”

Gregory Vandendael, Team leader Wealth Management CapitalatWork Luxemburg: “Ik ben verheugd Guy Oberweis in ons team te verwelkomen. Zijn ervaring en leiderschap zijn een waardevolle aanvulling op de inzet van CapitalatWork om financiële oplossingen op maat aan te bieden aan particulieren, families en bedrijven.”

Leestips

Bekijk hier alle berichten

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze financiële en fiscale nieuwsberichten.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.