16.03.2020

CapitalatWork Foyer Group – Onze continuïteitsmaatregelen inzake het Coronavirus

Onze allergrootste prioriteit in deze Coronacrisis is om de gezondheid en de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Daarom heeft CapitalatWork Foyer Group reeds ruime tijd geleden de nodige interne maatregelen en digitale voorzieningen getroffen om, in dergelijke crisissituaties, de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening in de breedste zin van het woord te garanderen.

Vorige week hebben wij ons bestaand ‘Business Continuity Plan’ geactiveerd waarmee wij een aantal van onze medewerkers, over de diverse afdelingen heen, hebben verzocht om vanuit thuis te werken. Alle nodige digitale tools waren hiervoor reeds voorhanden en functioneren optimaal.

Gezien de laatste ontwikkelingen zijn wij genoodzaakt om deze werkwijze van thuiswerk uit te breiden naar bijna alle medewerkers van CapitalatWork Foyer Group. Wij waarborgen echter wel een minimale bezetting per kantoor.

Ons team van analisten en fund managers blijft dagelijks uw portefeuilles in detail opvolgen en beleggingsacties uitvoeren per telefoon en middels andere moderne communicatiemiddelen (WhatsApp, Facetime, Skype,…).

Daarnaast zijn ook onze wealth managers en portfolio managers steeds telefonisch of digitaal bereikbaar voor het beantwoorden van al uw mogelijke vragen. Uiteraard kunt u op ieder moment uw portefeuille raadplegen via onze MyCapital en CatW Mobile App.

Omwille van uw gezondheid en deze van onze medewerkers stellen wij voor om de geplande afspraken op kantoor of bij u naar een latere datum te verplaatsen.

CapitalatWork Foyer Group blijft ten alle tijde operationeel en bereikbaar. Aarzelt u niet om ons te contacteren, indien u vragen heeft of bijkomende toelichting wenst.

Draag zorg voor uzelf en uw naasten!

Hoogachtend,

Maarten Rooijakkers
General Manager CapitalatWork Foyer Group