Actief vermogensbeheer
mét resultaat

Kiezen voor vertrouwen op de lange termijn

Samen met u lopen we een marathon, geen sprint. Daarom investeren we in langdurige relaties met onze cliënten.

Uw vertrouwen is onze topprioriteit. De relatie die we met onze cliënten opbouwen, vormt de kern van ons succes. Ons discretionair, actief vermogensbeheer is ontworpen om u te ontzorgen.

Wij beheren uw vermogen actief, afgestemd op uw financiële doelstellingen en beleggingsprofiel.

Proactief beleggen

Kiezen voor een gedisciplineerde en unieke beleggingsaanpak

Onze beleggingsmethodologie is gebaseerd op drie essentiële principes, drie ‘motoren’ die voortdurend aan het werk zijn: assetallocatie, aandelenselectie en actief beheer.

De eerste ‘motor’, assetallocatie, komt overeen met de belangrijkste beslissingen die we nemen met betrekking tot de markten waarin we uw vermogen beleggen. Uw portefeuille wordt volledig aangepast op uw doelstellingen en wensen.

De tweede ‘motor’, aandelenselectie, vormt de kern van de expertise van ons analistenteam. Ons team van experts voert een nauwgezette analyse uit van elke obligatie en elk aandeel. We analyseren de fundamenten van de bedrijven waarin we beleggen en investeren pas als wij de activiteiten, de dynamiek van hun sector en hun waardenpropositie volledig begrijpen. Hierdoor hebben we een grondig inzicht in de samenstelling van uw portefeuille.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Wij gaan graag met u in gesprek!

Gefocust op uw beleggingsdoelen

Kiezen voor actief en tegendraads vermogensbeheer

Tenslotte, de derde ‘motor’ is actief beheer. Dit brengt ons bij de kern van ons vermogensbeheer. Het plaatst ons in het hart van de werking van de financiële markten. We volgen dagelijks de aandelen-, obligatie- en valutakoersen en rendementen.

Wij analyseren al ruim 30 jaar de financiële markten met onze eigen analyse- en waarderingsmethodologie. Hierdoor weten wij exact waarin wij investeren en nog belangrijker: waarom.

Wij gaan niet mee in hypes en hysterie maar richten ons op feiten.

CAW_CAMPAGNE_FONDS_WEB_BANNER_BODY_OK_NL_02

Kiezen voor expertise

Gepassioneerde professionals: ons team van experts ademt passie. We delen een gemeenschappelijk enthousiasme voor het begrijpen van de dynamiek van onze cliënten, financiële markten, het ontdekken van kansen en het leveren van resultaten. Ons motto: ‘It’s all about hard work, preparation and learning from failure.’

Betrokken Wealth Manager: wanneer u uw vermogen aan ons toevertrouwt, heeft u toegang tot een team van specialisten. Uw Wealth Manager is uw aanspreekpunt en uw vertrouwenspersoon. Hij of zij neemt de tijd om uw behoeften, ambities en dromen te begrijpen. Of het nu gaat om u, uw familie of uw onderneming, wij komen graag met verrassende inzichten en concrete oplossingen voor de vraagstukken die u heeft.

Wij groeien met u mee: we onderhouden langdurige relaties met onze cliënten op basis van vertrouwen, transparantie en wederzijds respect. Uw succes is ons succes.

CAW_CAMPAGNE_FONDS_WEB_BANNER_BODY_NL

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vul dit formulier in en wij nemen snel persoonlijk contact met u op.
Of contacteer ons via één van onze kantoren:

Breda

Bijster 16
NL-4817 HX Breda
+31 76 523 70 50

Eindhoven

Parklaan 64D
NL-5613 BG Eindhoven
+31 40 249 95 80

info@capitalatwork.nl

Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens.
In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.