onze
kernwaarden

waarom
capitalatwork

De juiste beheerder vinden die écht bij u past, is niet eenvoudig. Wij nodigen u daarom uit om onze belangrijkste waarden kritisch te beoordelen. Matchen onze DNA-profielen?

Uw vermogen
in ervaren handen

S

SOLIDITEIT

CapitalatWork maakt deel uit van de belangrijkste, onafhankelijke, Luxemburgse verzekeringsgroep Foyer S.A.. Deze verzekeringsgroep beschikt over een zeer stabiel aandeelhoudersschap. Foyer S.A. staat bekend om haar zeer solide, veilige en integere reputatie. Als onderdeel van deze groep zijn wij een volledig onafhankelijke vermogensbeheerder en vermogensplanner.

Wij maken zelf ons huiswerk

R

RISICOBEHEERSING

Wij stellen elk risico ter discussie. Voor al onze bedrijven bepalen wij een waardering gebaseerd op bedrijfswaarde en vrije kasstroom.

Onze experts
investeren in
duurzame
relaties

T

TRANSPARANTIE

Wij investeren eerst en vooral in een duurzame, persoonlijke vertrouwensrelatie met u. U kunt uw beleggingen op elk moment raadplegen via onze ‘look through’. Onze eenvoudige en voordelige kostenstructuur onderscheidt ons van andere vermogensbeheerders.

Actief in vooruitgang

D

DUURZAAMHEID

Wij koesteren hechte relaties met onze cliënten en bieden hen duurzame oplossingen die ‘s werelds belangrijkste thema’s behelzen.

U komt op de eerste plaats

P

PEOPLE AT WORK

Wij investeren in mensen. In u op de eerste plaats. En in onze eigen mensen. Zo garanderen wij u de beste service en relaties.

Wij durven ‘neen’ te zeggen

O

ONAFHANKELIJKHEID

In ons beleggingsbeleid zijn wij volledig onafhankelijk door de totale afwezigheid van belangenconflicten. Wij weten perfect waarin we beleggen door de grondige research van onze analisten. Zij analyseren continu de bedrijven waarin we beleggen. Wij laten ons niet leiden door de waan van de dag. Wij durven ‘neen’ zeggen.

Het is belangrijk
te investeren in de maatschappij

F

FILANTROPIE

Bij CapitalatWork vinden wij het belangrijk om te investeren in de maatschappij. In het kader van ons maatschappelijk beleid steunen wij diverse projecten ten voordele van het goede doel.

Wij ontwikkelen en investeren continu in digitalisering

D

DIGITALISERING

In tijden van digitale transformatie ontwikkelen en investeren wij continu. Zeker met het zicht op jongere generaties. U kan uw rekening altijd online raadplegen en ook online een rekening openen. Wij zijn een dynamische onderneming die graag mee evolueert met het digitale tijdperk.

Persoonlijk, deskundig & betrouwbaar