CapitalatWork valt in de prijzen!

07.03.2024

CapitalatWork Foyer Group maakte, tijdens de prestigieuze Award-ceremonie van LSEG Lipper Refinitiv deze week in Londen, dit jaar opnieuw indruk door 2 Lipper Awards en 3 certificaten voor enkele van onze huisfondsen in de wacht te slepen.

De zeer gerespecteerde LSEG Lipper Awards belonen, al meer dan 30 jaar en in meer dan 17 landen, fondsbeheerders én fondsen die het beduidend beter doen dan hun branchegenoten.

De meest opmerkelijke bekroning onder de gewonnen prijzen is de ‘European Group Award Trophy’ voor de categorie ‘Mixed Asset Management Firm-small size’. Deze Award is uitmuntend voor een onafhankelijk beleggingshuis, actief in de Benelux.

We hebben deze Awards vooral te danken aan ons investeringsproces dat we al meer dan dertig jaar toepassen, kijkend naar het dashboard dat we al lang gebruiken. Geen geheimen, geen magische toestanden, gewoon consistent gespreid belegd zijn en de tijd zijn werk laten doen doorheen alle hypes en overdrijvingen en beurscrashes.

Deze erkenning door LSEG Lipper Refinitiv benadrukt opnieuw de positie van CapitalatWork Foyer Group als een vooraanstaande nichespeler in de vermogensbeheersector en bevestigt de effectiviteit van onze beleggingsaanpak en onze toewijding aan consistentie en transparantie.

Wij feliciteren al onze medewerkers en in het bijzonder ons asset management-team, dat elke dag opnieuw haar uiterste best doet en zorg draagt voor een gedegen in-house analyse van alle beleggingen waarin we investeren!

Leestips

Bekijk hier alle berichten

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over ons financieel en fiscaal nieuws.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.