Market update april 2024

30.04.2024

In deze video-update licht Erwin Deseyn, onze Chief Investment Officer, samen met Paul Smets, verantwoordelijk voor ons obligatiebeleid en Filip Bruynooghe, verantwoordelijk voor ons aandelenbeheer, u ons investeringsproces toe aan de hand van een dashboard dat we hebben gecreëerd om de samenhang tussen alle financiële markten op te volgen, dat continu te monitoren en op basis daarvan onze beleggingsbeslissingen te nemen.

We gaan onder meer dieper in op het gevecht tegen inflatie door de centrale banken. Welke strategische keuzes hebben we genomen binnen ons obligatiebeheer? En wat is de samenstelling van onze obligatieportefeuille vandaag de dag.

Op het vlak van aandelen stellen we ons de vraag of we te snel de conclusie maken dat de beurzen vandaag de dag heel duur zijn wanneer we naar de S&P500 index kijken? Of kunnen we toch een onderscheid maken in bepaalde waarderingen? En waarom is selectiviteit in beleggen toch zo belangrijk?

Wenst u meer inlichtingen over onze dienstverlening? Aarzel niet ons te contacteren op ons kantoor Breda via info@capitalatwork.nl

 

Leestips

Bekijk hier alle berichten

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over ons financieel en fiscaal nieuws.

Close

Schrijf u in

Vul uw emailadres in om up-to-date te blijven.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief 1 maal per kwartaal.
    Wij gaan uiteraard voorzichtig om met uw gegevens. In onze Privacy Charter kan u nalezen waarvoor wij uw gegevens kunnen gebruiken.